POŠALJITE UPIT

neurokirurgija:

Neurokirurgija je grana medicine koja se bavi kirurškim liječenjem bolesti kralježnice i središnjeg živčanog sustava.

Pregled neurokirurga:

Napravite privatni neurokirurški pregled za djecu i odrasle. Neurokirurške preglede u našoj Poliklinici obavljaju iskusni neurokirurzi dr. Boris Božić i dr. Pavle Miklić.

Epiduralno steroidna injekcija (ESI):

Tipično se pacijenti kojima fizikalna terapija ne pomaže upućuju kirurgu radi operativnog zahvata, jer više ne mogu trpjeti bolove. Nužno je promijeniti takvo uvriježeno mišljenje i pacijenta prvo uputiti liječniku koji se bavi intervencijskim procedurama na kralježnici i koji je osposobljen za davanje epiduralne steroidne injekcije. Epiduralna steroidna injekcija je vrlo efikasna u ublažavanju ili uklanjanju radikularnih bolova, a organizam će sam resorbirati većinu protruzija unutar 6 – 12 mjeseci od njihova nastanka. Više od polovine pacijenata s protruzijom diska, kako na lumbalnoj tako i na vratnoj kralježnici, odustaje od operativnog zahvata nakon jedne do dvije epiduralne steroidne injekcije.:

Izvor: https://hdfrm.org/:

dječja neurokirurgija

Osim pregleda odraslih osoba, obavljamo i preglede djece kojoj je potrebna pomoć neurokirurga.:

Kolika je cijena neurokirurškog pregleda?

Cijena neurokirurškog specijalističkog pregleda iznosi 60 EUR

RADNO VRIJEME

Pon - Pet9 - 20 h
Subupis termina
NedNe radimo
Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.Pravila o korištenju kolačića