POLIKLINIKA

Poliklinika Petrović, Grbavac i Vukosav je privatna zdravstvena ustanova, utemeljena 2003. godine. Nalazi se na veoma pristupačnoj lokaciji na Trgu Francuske republike, u neposrednoj blizini KBC Sestre milosrdnice te KB Sveti Duh. Poliklinika Grbavac, Petrović organizirana je kao dijagnostičko-terapijska ustanova koja većinu dijagnostičkih postupaka i liječenja rješava ambulantno, tijekom jednog dana.

Temeljna djelatnosti Poliklinike

Temeljna djelatnosti Poliklinike je zdravstvena zaštita tijekom cijelog života. Osim udobnog prostora i opremljenosti vrhunskim aparatima najvažniji dio brige za zdravlje pacijenata u Poliklinici obavlja stručno osoblje, koje stalnim unapređenjem svojih usluga svakodnevno nastoji opravdati zadobiveno povjerenje, te biti i ostati prvo odredište u prevenciji i liječenju različitih oboljenja. Osnovne značajke našeg rada su najmodernija tehnologija, visoka kvaliteta usluge, kontinuirano usavršavanje i certificiranje liječnika i uvođenje modernih tehnologija, stalna briga za pacijente te prilagođavanje individualnim potrebama i mogućnostima.

U sklopu neurološke dijagnostike i terapije pored temeljnih neuroloških pretraga izvode se EMNG udova, evocirani potencijali (somatosenzorni, auditorni te vidni) te CCTT (kompjuterizirana kolor tele termografija). Dodatno, neurokirurški pregledi dostupni su za odrasle i djecu. Stručni tim kardiologa izvodi temeljne kardiološke pretrage te su dostupne pretrage holter srca i tlaka te ergometrija. Ostale djelatnosti dostupne u Poliklinici uključuju otorinolaringologiju, pulmologiju, urologiju, imunologiju i reumatologiju, psihijatriju. Konačno, u Poliklinici se izvode kompletni sistematski pregledi.

RADNO VRIJEME

Pon - Pet9 - 20 h
Subupis termina
NedNe radimo
Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.Pravila o korištenju kolačića